luni, 18 iulie 2016

Cele mai superbe filme de comedie - razi la maximum


Cele mai superbe filme de comedie


       Filmele au inceput sa faca parte integrata din viata noastra, iar uneori te pot influienta pozitiv, daca alegi sa vizionezi de calitate si cu scenari pozitive.
       E adevarat ca unele filme parca respecta un tipar anume, insa uneori mintea are nevoie de sabloane, mai ales in unele etape ale vietii si in procesul de relaxare. De ce relaxare? Pentru ca traim in secolul vitezei, timpul zboara inimaginabil de repede, stresul e boala secolului si raspandita la toate varstele.
Astfel, este foarte important in viata noastra RELAXAREEEA, iar pentru a trece cu usurinta peste perioadele stresante din viata, cateodata avem nevoi de niste solutii, metodete si idei anti-stres, de aceea am scris un articol despre relaxare << click aici>> care poate veni in completarea acestor minunate filme de comedie, care sigur te vor relaxa.
Vizionare placuta!

Vrei o seara de relaxare, un weekend cu prieteni sau familia dar nu stii la ce sa te mai uiti, iti ofer o lista orientativa cu filme de comedie, iar daca vrei si alte categorii de fime <<apasa aici>>


TOP FILME DE COMEDIE:

-  Lazer Team (2015). Salvatorul sau salvatori planetei? Nu-i pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste.
*** Vizionare trailer si film online gratis subtitrat in romana <click aici>


- Babbysitting 1 si 2 (2014, 2015)-  prima parte: super comedie cu un baiat bona pentru un pusti de bogatan pentru doar un weekend, dar traiesc impreuna adevarate peripetii si intamplari minunate pline de haz.

-  Daddy's Home (2015). Fie roata si patrata tot se mai invarte o data. Nu fa altuia ce tie nu iti place, poate vei pati exact la fel. Si un alt proverb care se potriveste: Nu sapa groapa altuia, ca poti tu cadea in ea.
*** Vizionare trailer si film online gratis subtitrat in romana <aici>

- Medicul taximetrist. Dr. Cabbie (2014) - Viata si experientele din strainatate nu sunt mereu conforme cu ceea ce se povestesc acasa, in tara natala, insa uneori se incearca o forma de adevar, o usoara distorsionare, cu bune intenti, nu? Ca doar se cauta o viata mai buna si indiferent de rezultat, majoritatea spun ceea ce vor alti sa auda. Filmul este o comedie foarte simpatica dar cu substraturi de adevar.

Get Hard (2015). Ce poate fi mai comic decat atunci cand cineva incerca sa fie altcineva decat este?

Superfast (2015) - este super mega comedie tip parodie dupa filmul Fast & Furis, pe care trebuie sa vezi mai intai, daca nu l-ai vazut deja, pentru a-l intelege. PS: Daca esti foarte fan al filmului original, mai bine nu te uita, s-ar putea sa te enerveze in loc ssa te amuze

- Super Condriaque (2014). Umorul francez e legendar, iar daca vrei sa razi in hohote si sa te distinzi, uitand de toate, atunci e fimlul perfect.

- Something's gotta give - Ceva, ceva tot o iesi (2003) - online subtitrat in romana <aici>. Cand dragostea apare si nu te astepti, o refuzi, fugi si apoi o cauti. O comedie romantica frumoasa.




Viata e un dar pretuieste-o si imparte dragoste
Nu iti risipi timpul unde si cu cine nu iti place,
Traieste simplu si bucurate de tot ce te inconjoara
Si nu uita: rasul te ajuta si ofera noi perspective!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu