luni, 18 iulie 2016

Filme inspirate dupa povesti adevarate. true story movies

Cele mai superbe filme inspirate dupa povesti adevarate


Filme motivationale, inspirate din vietiile oamnilor care te vor face sa te gandesti la viata ta, sa iti deschida noi perspective de viziune si mai ales sa apreciezi ceea ce ai si cum viata poate fii frumoasa prin a te bucura de ea. Despre acest subiect poti gasi informatii << aici>> in Pagina Viata si succesul.


- Meru (2015). Film documentar, motivational si true story. Escaladarea marelui munte  stancos Meru din India, cere eforturi si sacrifici mari, dupa povestea adevarata si motivationala a primei echipe care au atins varful Meru.

- Spare parts (2015).  Film motivational si true story. Prezinta povestea a 4 liceeni care castiga un premiu la categoria de universitate, invingand cea mai tare echipa de  studenti la inginerie si astfel motivandu-i sa lupte mai mult pentru viata lor.

- Against the sun (2014). Film motivational si true story. Supravietuirea in mijlocul oceanului nu e niciodata usoara si nimeni nu si-o poate dori.

- Everest (2015)True story.  Un film dedicat tuturor care vor mai mult de la viata, incearca noi provocari, cauta noi oriznturi, lupta pentru a castiga si a-si atinge telurile in viata.

Lista e deschisa...

Astept parerile voastre despre film, cat si recomandari de filme care v-au mai placut. Multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu